Larsen Multihandel Nordsjø Idé & Design

Meny

Ledige stillinger

Kunnskap, kvalitet og engasjement er nøkkelverdier i vår virksomhet. De ansatte i alle våre butikker får kontinuerlig utdanning i alt som har med produkter, teknikk, service og trender m.m. å gjøre. Her vil du finne ledige stillinger i Nordsjö Idé & Design.

ledigstilling

Chain Manager / Kjedesjef Norge

Nåværende kjedesjef ønsker å tre tilbake, og vi søker etter en avtager for å videreføre vekst og utvikling av NID Norge.

Hovedansvar vil være å utvikle lønnsomhet for faghandel segmentet i Norge, med ansvar for kjedens budsjett (P&L), og kommersielle mål. Følge opp og utvikle eksisterende og nye kjedemedlemmer i Norge, samt øke distribusjon av kjeden og AN/ Nordsjö produkter innen faghandel i Norge. Kjedesjef Norge bidrar aktivt i et fremtidsrettet kjedesamarbeid med  Sverige.

Søknadsfrist: 30. juni 2021

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon