Larsen Multihandel Nordsjø Idé & Design

Meny

Forny en trekasse

Nærbilde av en trekasse som er malt dekorativt

Denne gråbeisede trekassen kjøpte vi på loppemarked og med litt farge og fantasi så ble den til fin oppbevaring med personlig preg.

For at bruksområdene skulle kunne variere, tenkte vi at vi ville skule teksten, samtidig som vi likte den gråbeisede fargen og ville beholde så mye som mulig av opprinnelsesfargen. Beis i kombinasjon med maling synes vi er veldig fint.

  • Vi startet helt enkelt med å måle opp, maskere og male to tredjedeler av trekassen slik at teksten ikke lenger ble synlig. To strøk gir best resultat. Her kunne man selvfølgelig stoppet, men vi ville lage den mer detaljert.
  • Med en smal rundpensel malte vi på frihånd den svarte bølgende formen hele veien rundt. Når det tørket la vi på et nytt lag med lakkfarge rundt slik at det dekket godt.
  • Når det var tørket tok vi frem hobbylakk i guld og vanlige bomullspads. Dyppet pads i guldfargen og trykket de på det sorte feltet. Her kan du variere mellom lette og fastere trykk etter ønske. Da blir det så fint og effektfullt. 
Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon