Larsen Multihandel Nordsjø Idé & Design

Meny

Feng shui – rom å trives i

Lær mer om Feng Shui her. I noen rom trives man. Slik er det bare. Noen ganger er det vanskelig å sette fingeren på hva det er som gjør at man trives. Det kan være et rotete, eller et ryddig rom. Det kan også være møblert og dekorert med pynt man egentlig ikke liker. Det kan, i dine øyne, ha stygge farger og tapeter. Men du trives allikevel. Hvorfor?

Energifelt rundt oss

Alt handler om energier. Men hvordan skaper man rett energi i et rom? Det er nettopp det Feng Shui lærer oss. Feng Shui er en gammel lære fra Østen som beskriver hvordan vi påvirkes av omverdenen, av farger, former og materialer. Ikke minst kan plassering av møbler og ting i et rom ha stor betydning. Feng Shui handler også om hvordan vi påvirkes av synlige og usynlige energifelt som finnes rundt oss.

Ert nysgjerrigheten

Her vil vi fortelle litt om denne spennende læren, og om hvordan du kan benytte den når du innreder hjemme. Det vinnes naturligvis enormt mye å lese og lære om feng shui, og vi tar bare opp en liten, liten brøkdel. Forhåpentligvis blir du nysgjerrig og vil lese mer. Velkommen til en spennende verden med feng shui!

grå vägg buddha hund

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonalitet og ytelse, for å vise deg relevante reklamemeldinger, og for å samle inn statistisk informasjon. Hvis du fortsetter å oppholde deg på denne nettsiden, gir du ditt samtykke til bruken av informasjonskapsler som plasseres på enheten din, og behandling av dine personopplysninger. Du får mer informasjon ved å lese retningslinjene for informasjonskapsler.


Nei, gi meg mer informasjon